Prima Pagină

Pentru vizualizarea documentelor incarcate va rugam accesati MONITORUL OFICIAL LOCAL


sorin lupuCUVÂNT DE ÎNTÂMPINARE
PRIMAR: SORIN LUPU

Adresez salutul meu personal tuturor celor care vizitează această pagină web, iar din partea comunitaţii pe care o reprezint, urez bun venit celor care deschid acest site, pentru a afla cât mai multe despre Comuna Priboieni.
Sper ca prin informaţiile pe care le vom furniza, vom crea un permanent contact cu tot ce se întampla în localitatea Priboieni.
Ca primar al acestei comune, am încercat ca tot ceea ce întreprind sa fie în interesul comunităţii, fiind constient de gradul de responsabilitate pe care mi l-am asumat.
În ultimii 4 ani administraţia locală a realizat investiţii pentru reabilitarea parcurilor şi spaţiilor verzi, realizarea de locuri de joacă pentru copii şi relaxare pentru adulţi,iluminat public, salubrizare.
Comuna Priboieni este situată într-un cadru geografic pictoresc, înconjurată de la est şi vest de dealuri şi valea pârâului Cârcinov, care o străbate de la nord la sud, depresiune cu o mai largă deschidere spre sud faţă de nord.Comuna Priboieni se află în partea sud–vestică a judeţului Argeş, pe Valea Cârcinovului, afluent al Argeşului, la 7 km nord faţă de oraşul Topoloveni şi 35 km de Piteşti.
Mulţumim tuturor celor care au depus eforturi şi au ajutat la implementarea proiectelor, precum şi consilierilor locali care au înţeles să pună interesul oraşului înaintea intereselor de partid sau personale şi care prin votul lor pozitiv au contribuit la evoluţia comunei.